top of page

Samen met theatermaakster Patricia maken we een theatrale wandeling waarbij we het publiek in kleine groepjes op sleeptouw nemen.In de prachtige tuin van de Markgrave creëren we een uniek voelparcours.


Op een speelse manier onderzoeken we hoe we kijken en wat we eigenlijk zien. Hoe kijken blinden of slechtziende? Kunnen wij iets leren van hun zintuiglijke manier van kijken? Kan je kijken zonder je ogen te gebruiken? Zijn we in staat om het onzichtbare zichtbaar te maken? 


De blinde en slechtziende spelers en buurtbewoners begeleiden het publiek tijdens dit onderzoek. Er worden verhalen uitgewisseld, gedichten gefluisterd, voorwerpen gevoeld, geuren geroken, bomen omarmd en bovenal wordt er samen bewogen. 

WANNEER? 

Zaterdag 18 maart

Zondag 19 maart

telkens om 13u30 en 16u00

WAAR?

De Markgrave vzw

ingang via de poort 

Van Peltstraat 19-21, 2018 Antwerpen

PRIJS : €10 / €4 (kansentarief)

BESTEL JE TICKETS :  https://forms.gle/LuqPe8uACAADQtpy5

 

Tijdens de repetities onderzoeken we het thema, ontwerpen we het parcours in de tuin en werken we rond zintuiglijkheid, verbeelding, verhalen vertellen, beweging en dans.

 

Buurthuis UNIK kon in samenwerking met  de Burgerbegroting de professionele theatermaakster en actrice Patricia Goemaere engageren voor dit project. Patricia heeft een lange carrière als speler, lesgever en regisseur. Ze werkt vaak samen met theatergezelschap Laïka.

Nog vragen? Contacteer Nico

0478 20 11 14 of nicomaho@thinkanddo.be

Voeltheater
Geef me je ogen

Voeltheater repetitie 2.jpg
voeltheater repetitie 3.jpg
Voeltheater repetitie 4.jpg
bottom of page