top of page

Plat Unik

6, 7 en 14 NOVEMBER

De afgelopen weken verzamelde Buurthuis Unik recepten van buurtbewoners, die in de komende weken op ramen in onze buurt worden aangebracht. In november organiseren we dan enkele wandelingen langs de verschillende recepten, onder de noemer “Plat Unik”.

 

Met Plat Unik willen we graag verschillende bewonersgroepen en straatcomités met elkaar in contact brengen en ervaringen laten uitwisselen. Hoe organiseren jullie het straatfeest? Hoe bereik je nieuwe bewoners? Doen jullie een nieuwjaarsdrink? Wat als straatbewoners het parkeerverbod negeren tijdens de speelstraat? We maken een tocht langsheen de verschillende raamrecepten en houden af en toe halt voor een hapje en een babbel over de ervaringen in de straat. We starten en eindigen aan het nieuwe Buurthuis Unik op de Fransenplaats.

 

Wanneer gaan we op stap? 

  • zaterdag 6 november van 14u tot 16u

  • zondag 7 november van 14u tot 16u (gevolgd door apero in ons nieuwe buurthuis aan de Fransenplaats)

  • zondag 14 november van 14u tot 16u 

Je kan meedoen met je straat, feest of buurtcomité of je kan individueel inschrijven. Dit doe je door te mailen naar platunik@buurthuisunik.com . Laat ons zeker ook weten op welk moment en met hoeveel personen jullie wensen deel te nemen.  

stirring pot (1).jpg
bottom of page